nese karabocek 

kapat
  1. (bkz: geri dönülmez yoldayım)
    (vernon sullivan, 28.09.2006 23:53)
  2. dilek tasi sarkısını cok guzel bir sekilde yorumlayan, guzel sesli sarkıcı.
    (avadakedavra, 21.01.2008 19:29)
  3. gülden karaböcek le kardeş olan sanatçıdır.
    (sevgipitircii, 21.01.2008 19:31)
  4. hakkında sadece 4 entry yazıldığına çok şaşırdığım sanatçı.
    (nihan, 21.01.2008 19:41)
  5. vakti zamanında "bir öptüm.. bir öptüm.. bir daha öptüm.." diye mırıldandıgı bir şarkısıyla beynime girmiş ve senelerdir de çıkmamıştır. eş doş toplantılarında zaman zaman lanet okudugum abladır. *

fondipnot: yine vakti zamnanında bu ablanın kocası "baldız baldan tatlıdır" diyerek karısını baldızıyla yani gulten karabocek le aldatmış. yani şaka maka geyik falan derken hakkaten ibne bi durum be. en canın cigerin iki insan bok gibi ortada bırakıyo işte. yalnız iyi sabır varmış be abla insan kahırdan çöker.

edit: lan dur demeyi unuttum. adam neşe yi boşuyo baldızı alıyo bi de. gel de ipne deme.
    (what if, 21.01.2008 19:46 ~ 23:27)
  6. 1975 yapımı duyun beni filminde o gece isimli guzel sarkıyı soyleyen sarkıcıdır.
    (avadakedavra, 05.02.2008 13:47)
  7. kertenkele isimli bir albümü vardır!
    (zarth vader, 10.03.2008 19:54)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 1854 » yaman gezgin kayboldu » tuz koktu » ismail yk » awake » mutlulugu uzaklarda aramak » counter oynarken tanisan sevgililer » atom bombasi yutmak » scorched earth » satanist memur » jacksparrow » harf oyunlu cin entryler » tuhaf » alttakiler tepeye » laodikeia » violent revolution » you could be mine » hierapolis antik kenti » chrome » vurursa gol olur » hukumetin yeni memur alimi » bakla fali » izmir » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » fizik » alem got olmus gotlerde mudur » adam sen da lafabaqiue » mazosizm » ciplak ayak araba kullanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa