nescafe bile 3 u 1 arada biz hala iki kisiyiz 

kapat
  1. muhtemel grup yapma yanlısı kişi söylemiidir. duyulduğunda hafif derecede şuur kaybına neden olsada sonradan kırılma ve yarılma belirtileri gösterebilir. hadi hayırlısıdır.
    #2999789 (LOL OL, 13.02.2008 23:02)
  2. (bkz: nescafe bile ucu bir arada ben yalnizim)
    kacinilmaz son olarak,
    (bkz: aramaya inanmak)
    #2999815 (parkinson, 13.02.2008 23:05)

© 2008 - uludağ sözlük

nescafe bile 3 u 1 arada biz hala iki kisiyiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nescafe bile 3 u 1 arada biz hala iki kisiyiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nescafe bile 3 u 1 arada biz hala iki kisiyiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarinin kres acmasi » butafor » mou leipeis » ajda pekkan » buyuk telefonlar icin takoz esprisi yapan insan » pvc » bokcan » buse » justice and development party » luigi bartolini a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci