neredeyse kafasiz nick 

kapat
  1. isminin aslı sir nicholas de mimsy-porpington olan hayalettir. hogwarts'ta yaşar. kafasına 45 kez kör bir balta ile vurulmuştur ama kafası tam kopmamıştır, bu da onu çok üzer, yeterince korkutucu olmadığını düşünür çünkü.
    #33676 (severus snape, 23.01.2006 18:48)
  2. net aleminde alınacak en muhteşem nicklerden biridir bana göre,hem barındırdığı ironiyle hem de merak uyandırmasıyla.hogwarts'ta gryffindor'un korkak hayaletidir,kanlı baron'dan allah gibi tırsar zira.
    #33708 (Elendil, 23.01.2006 19:11)
  3. (bkz: nearly headless nick)
    #2104330 (kani ronik, 10.08.2007 10:41)

© 2008 - uludağ sözlük

neredeyse kafasiz nick başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. neredeyse kafasiz nick ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu neredeyse kafasiz nick nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karin » dus » ankara nin hitit gunesine kavusmasi » mia aioniotita kai mia mera » dinci kafir » my wave » living in a lie » sevgilinin kokusu » ters ayak » 50megs a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci