nereden cikti bu ayrilik 

kapat
  1. muslum gurses'in en damar şarkılarından biri.
    Çok sevmiştik aşk doluyduk,
    Neden şimdi bu yolculuk gidiyor musun..
    Gözüm yaşlı kalbim kırık,
    Hakkım değil bu ayrılık sevmiyor musun.

Öyle üzgün haldeyim ki,
    Küstürdün beni herşeye
    Öyle senle doluyum ki
    Alışamam sensizliğe..
    Sende bütün umutlarım

Gitme sakın yalvarırım gormüyor musun
    Kolay değil terkedilmek
    Buna nasıl katlanırım bilmiyor musun
    Yazık etme bana yazık
    Nerden çıktı bu ayrılık
    Dilim suskun kalbim kırık
    Hakkım degil bu ayrılık
    Can gibiydik hani senle
    Bu sevdayı bir kalemde siliyor musun
    Bir bütünsem sensin yarım
    Gitme sakın yalvarırım sevmiyor musun
    #1362792 (darkness nights, 01.03.2007 20:43)

© 2008 - uludağ sözlük

nereden cikti bu ayrilik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nereden cikti bu ayrilik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nereden cikti bu ayrilik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hizini alamamak » seviyeli26m » dilenilmek » amd opteron 2344 he » sigara icilir mi cekilir mi sorunsali » bir omur boyunca sadece bir insani sevmek » papatya fali » ergenekon un akp ye muhalif olanlari hedeflemesi » adnan polat » ulu chat a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci