nereden bizim oluyorsa artik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen artik bizim oglumuz ol
  2. artik bizim de bir super kupamiz var
  3. lay la lay sen gunes ben ay anneme de ne oluyorsa
  4. bunlar oluyorsa dikkat aldatiliyorsunuz
  5. genc ve nasil oluyorsa derin
  6. din de bizim devlet de bizim millet de bizim
  7. yargi bizim parti bizim sen kimsin serefsiz
  8. bu memleket bizim bu dunya bizim
  9. nereden
  10. x nereden geldi

© 2008 - uludağ sözlük

nereden bizim oluyorsa artik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nereden bizim oluyorsa artik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nereden bizim oluyorsa artik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» summer love » shaqmarion » eh iste » sutyensiz halini gormeden bir kadinla evlenmeyin » sami pelitli » grip » dinci » darijo srna » caught by the fuzz » isil alben a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci