nereden biliyorsun belki de iyi bir insandir 

kapat
  1. zamanın ve zamanların boka sardığı bu garip ve çığrından çıkmış olan dünya düzeneğinde, artık insanı iyiden iyiye kıl etmeye başlayan cümle.

bal gibi de boktan işler yapan bir insandan uzak durursunuz ve biri de gelip size bu insandan neden uzak durduğunuzu sorar. siz de cevap olarak ortada ve son derece somut olan bir cinsliğinden bahsedersiniz. kişi sizi dikkatle dinler, dinler ve o an söyleyip söyleyebileceği en boktan lafı eder;
    nereden biliyorsun belki de iyi bir insandır.

hayır ya. artık iyiyen iyiye kıl oluyorum bu temelsiz ve içtensiz sevgi kelebeklerine. sktirin gidin lan, çünkü bu dünyanın biraz da -lan ne birazı- sizin gibiler a.k.
    #2816255 (benden yazar olmaz, 10.01.2008 09:23)
  2. - nereden biliyorsun belki de iyi bir insandir?
    - ben bilirim, güzelliğimizden muhtar olmadik.
    - ha anladim.
    - neyi?
    - neden guzellik kralicasi secilmediğini nebahat.
    - o mevzuyu hiç acma gülten, buz gibi sogurum senden.
    #2816285 (mulayim, 10.01.2008 09:42)
  3. önyargı endişesinden uzak cümledir.
    #2816296 (whynot, 10.01.2008 09:48)
  4. karsi sav olarak "zaman kotu kolla dotu" atasozunu akla getiren kelimeler toplulugu.
    #2816367 (dawnologie, 10.01.2008 10:32)

© 2008 - uludağ sözlük

nereden biliyorsun belki de iyi bir insandir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nereden biliyorsun belki de iyi bir insandir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nereden biliyorsun belki de iyi bir insandir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» binlerce gay erkek bulacaksiniz » esnerken agzi kapatmamak » gelberiyargelberi » sozluk genelleme yeri degildir » babam ve oglum » sinek ilaci puskurten aracin arkasindan kosan sinek » the juror » haleplibahce mozaikleri » darklove » gore gori chapa tipa rota hey a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci