nereden bileceksin 

kapat
  1. orhan gencebay şarkısı:

Ufka uzanan yolu sana gelen yol sanip
    Kendime güldügümü nerden bileceksin
    Dün buzdan bir dag iken hayalin aldanip
    Birden çözüldügümü nerden bileceksin

Yillarin arkasinda biçare kaldigimi
    Felekten nese diye dertlerini çaldigimi
    Su koskoca alemden yalnizlik aldigimi
    Nihayet öldügüm nerden bileceksin

Ne bir baskasi girdi su gönülden içeri
    Ne bir yabanci çikti gönül kapisindan
    Allah bir hakki için ilk sevdigim sen oldun
    Bana derman bulunmaz senden baskasinda
    #1390890 (havaciva, 09.03.2007 01:08)
  2. mükemmel sitar nameleri ile bezeli bir şarkıdır.
    #1721350 (ethempertevefendi, 03.06.2007 20:42)

© 2008 - uludağ sözlük

nereden bileceksin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nereden bileceksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nereden bileceksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orgazm » michael johnson » ciko » yavru balinanin drami » 1526 » sort aborted » moderasyonun hassas noktalari » konfucyus dusuncesinin temelleri » vicdani ret » yallah camel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games