nerede benim entry m 

kapat
  1. sözlükle en son vedalaştığı iki gün önce 1800 entrysini tek tek sayıp sözlüğe emanet eden yazarın geri döndüğünde yaptığı sayım sonucu 1799 entrysinin olduğunu görüp hezeyan içinde kullandığı laf. yok silik entrylerinde de artış yok bu yazarın.

(bkz: entry bitmeden durumu kavramak)
    #125823 (july4th, 22.03.2006 21:37)
  2. silik butonunda da görünmeyen o kayıp entry, masum da olsa, belli ki garip bi başlığın altına yazıldığı için gümbürtüye gitmiştir.
    başlık giderken entrysini de kimseye yar etmemiştir.
    #176761 (cikarinbeniburdan, 18.04.2006 01:02)

© 2008 - uludağ sözlük

nerede benim entry m başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nerede benim entry m ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nerede benim entry m nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye » gecelerce » zarko paspalj » ali sami yen » deniz seki » akasya taksi » sozlukteki muglalilar » caydanlik » secilmis kisi » otopsi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci