nerdesin seni cok ozledim eksi oy veren ibne 

kapat
  1. uzun zamandır eksi oy almayan ve eksi oy veren sevdiceğini özleyen ve başına bi şey mi geldi acaba diye merak eden mazoşist , hümanist yazarın feryadı figanıdır .

edit 1: an itibariyle online olduğunu bana ispatlamıştır ve sevinç çığlıkları atmama vesile olmuştur ...neredesin kuzum özlettin kendini *

edit 2 : ben senin 59 online kişiden biri olabilme ihtimalini sevdim ...
    #460361 (peter tırpan, 25.07.2006 21:05 ~ 22:08)
  2. kendisine düzdüğümüz methiyelere , koğuşlara , sagulara dayanamayıp bir kaç gündür mesaiye başlamıştır kendisi. ota , boka , kıla her şeye eski oy verip görevini eksiksiz yerine getirerek kalbimi yine fethetmeyi başarmıştır .

hoş geldindemek istiyorum hoş geldin.
    #476902 (peter tırpan, 30.07.2006 15:47 ~ 19:39)
  3. beni çok seven bu şahıs gitmemiş biraz yorulmuştur hepsi bu.sicaklarında etkisi var sanırım.şahsen tanım içeren entry lerin kötülenmesi takdire şayan bir davranıştır.
    #476912 (gothic evil, 30.07.2006 15:51)
  4. (bkz: neredesin firuze)
    #846248 (arabaciarabayatasget, 11.11.2006 21:38)
  5. eksi oy alan yazarların kendisine seovi dedikleri yazar kardeşimiz. yazıyormu, yoksa okumadan eksi puanmı veriyor tespit edilememiştir.
    #5382781 (hildeshaym, 13.06.2009 02:35)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

nerdesin seni cok ozledim eksi oy veren ibne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nerdesin seni cok ozledim eksi oy veren ibne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nerdesin seni cok ozledim eksi oy veren ibne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about nerdesin seni cok ozledim eksi oy veren ibne. Copyrights of the articles are belong to their authors.