nerden mi biliyorum 

kapat
  1. ki$inin söylediği laftan, yaptığı bir hareketten sonra o konu hakkında ilim irfan sahibi olduğunu belirtmek için söylemi$ olduğu sözdür, bir nevi alttan ayar vermektir..

(bkz: nerden mi biliyorum)*
    (altf4, 15.05.2007 01:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» saeglopur » the piano tribute to iron maiden » 16 mayis 2008 sakaryaspor boluspor maci » gammaz butonu » kabatas zeytinburnu tramvayi » sen de her sey gibi » alem got olmus gotlerde mudur » engelli cocugu olan anne » gundeme ilgisiz gencler » hayatla dansta azrailin ayagina basmak » ofsayt kamerasi » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » gida krizi turkiye icin firsattir » seovi ile karmaya bak » avil » utanmadan cakma converse giyebilen insan » santiye » her seyin caresi olarak interneti gormek » senin boyun birden atacak » ayse tunali » fistfucking god s planet » fight the power » adab i muaseret » odtu kutuphanesi » terrorist » acele bir degisime ihtiyac duymak » kemal unakitan in vaftiz cocugu olmak » boga burcu erkegi aslan burcu kadini iliskisi » gercegi inciten papagan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa