nerde kaldin bey olduk meraktan 

kapat
  1. aşkı anlatan en güzel cümlelerden birisi. hep filmlerde, romanlarda, sevgililer gününde süslü anlatımlarla dile gelmez ya aşk. bazen böyle bir kapı açışında, bir yüz görümünde güven veren bir basitlikle dökülüverir dudaklardan kapı eşiklerine.
    (vadideki zumbuk, 01.10.2007 05:26)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sezgi mengi » seksi oy veren ibne » huseyin uzmez » ana avrat kufretmek » aydinlarina dusman edilen bir halk » voodoo » george wilson » cocukluk donemi sanrilari » boyabat kalesi » erhan goksel » tomarza nin tarihi eserleri » arap » the offspring » the crying orc » giyinmesini bilmeyen hatunlar » haftanin en begenilen entrylerini kotulemek » gripin » pinarbasi nin tarihi eserleri » sanki bu kiz bana bakti » sozluk kullanim kilavuzu » hepsi posta da sloganli reklam » pozanti nin tarihi eserleri » session variable » t 64 » le meteque » haziran » hintli mucahitler » elmali pasta » antakya mozaik muzesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa