nerde benim gulen smileyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benim jiletcilerim nerde
  2. nerde benim bicagim
  3. nerde benim alkisim
  4. nerde benim tanimim
  5. kolum nerde benim
  6. nerde lan benim basligim
  7. pipom nerde benim
  8. kahpe felek benim nerde
  9. hani nerde benim sazanlarim
  10. nerde ulan benim cokonatlarim

© 2008 - uludağ sözlük

nerde benim gulen smileyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nerde benim gulen smileyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nerde benim gulen smileyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» freedean » hayal kirikligi » crematory » bu havada gidilmez » kayseri » fortis » army of me » zor mac » erdal sarizeybek » tukurukus » adem » kendince ozgurlukculeri fisleyen tip » elveda rumeli » ask acisi ceken erkek » gece vardiyasina kalan seovi turu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » megadeth dinlerken ders calismak » karin » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak » sacriter » birinin gogsune yaslanip aglamak » nurettin veren » stalker » zall asana zall asana mendilini » izmir » philippos » golden horn » open office » zall kimdir » facebook » ttnet