neopenzil 

kapat
  1. yeni nesil yazardır.*
    #501352 (AkreP, 05.08.2006 15:19)
  2. organikte neopenzil alkil gruplarında pentilin izomerizidir.(ch3ch3cch2ch3):)
    #503155 (neopenzil, 05.08.2006 23:01 ~ 06.08.2006 12:14)
  3. çok kalender, çok melankolik , aynı zamanda çokta cool bir yazar
    #522732 (dermatolog, 10.08.2006 18:35)

© 2008 - uludağ sözlük

neopenzil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. neopenzil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu neopenzil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» epilepsi ile orgazm » ekspresyonizm » turklerden nefret etmek » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » malafat com » cuma ya da pasifik arafi » turkiye faili mechuller ulkesi olmaktan cikti » bobby tatketcap » kumpir » kawakita saruin » fonksiyon » google earth un turk haberciligine katkilari » chem 109 » ipt » bursa da tam otobus biletinin 2 ytl olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vanti lator » universite bitince genel mudur olacagini dusunmek » astereognozi » tech 21 » kaan sezyum » en mand kommer hjem » kuran i yere atan kizin sonu » betimle beni behcet » siyasetin insani yozlastirmasi » yaran diyaloglar » tahrip gucu yuksek diziler » atipik psikotik bozukluklar » hastane daminda elektrosokla oynayan eski sevgili » osman pamukoglu » olmeden okunmasi gereken kitaplar