neomtxmca 

kapat
  1. bir kere de tavsiye vermesin, çözüm bulmasın diye sorunlarımı artık kendisinden saklamayı düşündüğüm eski sınıf arkadaşım, üçüncü nesil yazar.. * *
    (kahvekremasi, 30.08.2006 14:47)
  2. kahvekremasini çıldırtmayı iyi bilen yazar. ayrıca;
    (*)
    (kahvekremasi, 14.10.2006 00:01)
  3. starfucks'da kahve ısmarlayan sevgili eski sınıf arkadaşı yazar. bu gece izmir yolcusu kendisi. * *
    (kedileriseviniz, 20.10.2006 22:53)

© 2008 - uludağ sözlük

neomtxmca başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» zaha hadid » terelelli » sayin erdogan a en icten tesekkurlerimle » till » at basi gitmek » japone » kalbinde fenerbahce yi yasatanlar » jordan collier » kurtlerin kendi kendine yaptigi irkcilik » en buyuk yoksulluk yalnizliktir » igrenc basliklar » magdalena abakonowicz » korsan cd saticisiyla diyaloglar » portakal cicegi suyu » abberline » mehmet barlas » orhanbencegay » aramaya inandim lakin var bi pustluk onda » 2008 avrupa futbol sampiyonasi » invinoveritas » umut etmek » vitali klitschko » kara » cizmeyi giydirmesinler » dogus » alex turner » 2009 ekonomik krizi » bay tahmin » babaanneyle ayni odada uyumak » kadro hareketi » fox tv » dorduzlere verilebilecek isimler » servet cetin vs cristiano ronaldo » efsane maraton » fourier series » 2008 eurovision sarki yarismasi » nicos » can you hear me » sutent » parmak arasindaki sigarayla tokalasma » elimde degil » lebron james » surekli trip yapmak » corpsefire » uctu uctu kus uctu » halicioglu askerlik subesi » svend aagesen » anibal taksi » aslantepe » en begenilen listesindeki entryleri silmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa