neokurumneyazarim 

kapat
  1. 5. nesil yazar, hoşgelmiş. hem okuyup hem yazması dileğiyle..
    (xmandr, 09.03.2008 00:41)
  2. kendi kendisiyle çelişen yazar. neden bu kanıya vardığıma gelince:
    1. seriata ceyrek var basligi altına girmiş olduğu entry' de (#3117048), şerita övgüler yağdırırken bir yandan; " yanlış anlaşılmasın laik devlete karşı değilim, şeriat gelsin diyenlerden hiç değilim" diyor.
    2. akp nin kapatilmasini destekleyen yazarlar başlığı altına girdiği entry' de (#3145975) ise akp' yi savunurken bir yandan; " akp li değilim. bırak kömür yardımını beni everseler dahi akp' ye oy vermem " diyor.
    e be kardeşim! o değilsin, bu değilsin de, nesin? açıkca yaz da biz de bilelim ne olduğunu ama sakın nickimle aynı özellikteyim deme, inanmam.
    (altin kafesteki bulbul, 16.03.2008 00:35 ~ 00:57)
  3. bulunduğu yerin uludagsozluk olduğunu bilip ona göre hareket eden yazar.

daha doğrusu dinden imandan bahsedenin yobaz, akepeci, fetocu olarak tanımlandığını veya buna tepki olarak laiklikten, cumhuriyetten bahsedenin laikofaşist diye etikentlendiğini tecrübeyle yaşamış ya da görmüş birisidir kanımca.

ki aynı durum çoğu yazar kişisi için geçerlidir. etiketleme sevdasından kopmadığımız sürece birileri yazmaya başlarken akp'li değilim, şeriatı istemem gibi lafızlarla başlayacaktır. sozluk baskisinı üzerinde hissedecektir ne yazık ki.

birileri de bu durumdan pay çıkaracaktır elbette. en büyük fikir benim, benim düşüncem en doğru düşünce, tespit yaptım ayar verdim tarzında eleştirici olmayan sözler çıkacaktır ağzımızdan.

hep birbirimizi eleştireceğiz ama kendimize dönüp bakmayacağız hiç. saçma sapan konular yüzünden kırılacağız birbirimize.
    aptal bir futbol başlığı yüzünden sözlüğe yıllarını vermiş insanlar gidecek. gidişine aldırmayacağız üstelik.

bunların üstüne moderasyonu suçlayacağız, benim entrymi niye sildiniz diye. suçu kendimizde değil başkalarında aramaya çalışacağız ilk önce.

bu böyle uzayıp gidecek. gelenler olacak, darılıp gidenler olacak. ama kalan sağlar bizimdir. durmak yok yola devam. hadi etiketleyin beni de, bakın kimin sloganını söyledim.

not : kimseye cevap olarak yazılmamıştır. kendi öz eleştirimiz.
    (powerofaith, 16.03.2008 01:04 ~ 01:13)
  4. kendi kendisiyle çeliştiğini düşünmeyen yazardır.(#3117048) entry'sinde şeriat'a övgüler yağdırmamıştır şeriat'le ilgili olumlu ya da olumsuz bir görüş belirtmemiştir.

(#3145975) entry'sinde ise akp'ye değil demokrasi'ye övgüler yağdırmıştır.

(bkz: lafı götten anlamak)
    (neokurumneyazarim, 16.03.2008 01:11 ~ 01:16)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» universiteler sosyal forumu » binbasi ersever in itiraflari » david caine » isirgan otu » deniz yazici » ev boyarken birbirini boyayan ciftler » dunyanin en godos en igrenc en yavsak emosu » her sike atlayan uludag sozluk yazarlari » test yapacagim deyip test yapan hoca » okan yuksel » kotu insanlari tanima senesi » sukunet » ask eskitir beni » aramis » woo hoo » universal funeral » iceri terligi » 14 mayis 2008 fenerbahce galatasaray tbbl maci » selim sesler » lost » cengiz candar » neseye sarki » balgam cekmek » yorum farki » yalnizlik » violent revolution » gokturk alfabesiyle kopya cekmek » koray avci » 1857 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa