neokurumneyazarim 

kapat
  1. 5. nesil yazar, hoşgelmiş. hem okuyup hem yazması dileğiyle..
    #3112721 (xmandr, 09.03.2008 00:41)
  2. bulunduğu yerin uludagsozluk olduğunu bilip ona göre hareket eden yazar.

daha doğrusu dinden imandan bahsedenin yobaz, akepeci, fetocu olarak tanımlandığını veya buna tepki olarak laiklikten, cumhuriyetten bahsedenin laikofaşist diye etikentlendiğini tecrübeyle yaşamış ya da görmüş birisidir kanımca.

ki aynı durum çoğu yazar kişisi için geçerlidir. etiketleme sevdasından kopmadığımız sürece birileri yazmaya başlarken akp'li değilim, şeriatı istemem gibi lafızlarla başlayacaktır. sözlük baskısını üzerinde hissedecektir ne yazık ki.

birileri de bu durumdan pay çıkaracaktır elbette. en büyük fikir benim, benim düşüncem en doğru düşünce, tespit yaptım ayar verdim tarzında eleştirici olmayan sözler çıkacaktır ağzımızdan.

hep birbirimizi eleştireceğiz ama kendimize dönüp bakmayacağız hiç. saçma sapan konular yüzünden kırılacağız birbirimize.
    aptal bir futbol başlığı yüzünden sözlüğe yıllarını vermiş insanlar gidecek. gidişine aldırmayacağız üstelik.

bunların üstüne moderasyonu suçlayacağız, benim entrymi niye sildiniz diye. suçu kendimizde değil başkalarında aramaya çalışacağız ilk önce.

bu böyle uzayıp gidecek. gelenler olacak, darılıp gidenler olacak. ama kalan sağlar bizimdir. durmak yok yola devam. hadi etiketleyin beni de, bakın kimin sloganını söyledim.

not : kimseye cevap olarak yazılmamıştır. kendi öz eleştirimiz.
    #3146359 (powerofaith, 16.03.2008 01:04 ~ 01:13)
  3. #3454670 nolu entrysi ile eline cetvel alıp ölçtüğü izlenimini veren yazardır.

(bkz: kendi kendine ayar vermek)
    #3454698 (damat hobbit pasa, 27.05.2008 16:25 ~ 16:38)
  4. hemşehri olan yazardır, hoş gelmiştir.
    #3537019 (iktidarsiz jigolo, 14.06.2008 14:04)
  5. maymun ve evrim konulu özel mesajıma cevab veremedi.
    #3744993 (fehimsiz ekmek, 30.07.2008 18:39)
  6. maymun ve evrim konulu mesaja cevab verememiş yazardır çünkü cevap vermiştir.
    #3885613 (neokurumneyazarim, 29.08.2008 01:38)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

neokurumneyazarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. neokurumneyazarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu neokurumneyazarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about neokurumneyazarim. Copyrights of the articles are belong to their authors.