nemrut dag tumulusu 

kapat
  1. adiyaman'in kahta ilcesindeki nemrut daginin tepesindeki tumulustur. cevresindeki heykeller gorulmeye degerdir. dagin tepesine cikip gunes batimi ya da dogumunu izlemek adettendir.

bu arada bilginiz olsun heykellere dokunulmasin diye bir guel zincir cekmisler. eger o zinciri asarsaniz, guvenlik gorevlisine yakalanmadan, tumuluse yaklasabilirsiniz. ama cok dik oldugu icin uzerine cikamayabilirsiniz.
    #3691166 (papagan, 20.07.2008 13:09)

© 2008 - uludağ sözlük

nemrut dag tumulusu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nemrut dag tumulusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nemrut dag tumulusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iyi aksamlar sevgili basketbolseverler » yaran fotograflar » freelancer » yaran lokanta isimleri » saban disli » street kings » sana gelmek istiyorum » cikma teklifine verilen anormal cevaplar » usain bolt » yeliz yesilmen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games