neme lazim 

kapat
  1. "valla hiç işim olmaz, hiç bulaşmamak daha iyi, beni ilgilendirmez, sonra al başına belayı" anlamına gelen söz.
    #307404 (asiti kaçmış kola, 03.06.2006 14:38)
  2. yok abi ben işime bakarım demenın bır çeşidi
    #307407 (vezir tonyukuk, 03.06.2006 14:39)
  3. Bu işle ilgilenmem, buna karışmam" anlamlarında kullanılan bir söz:
    "Sen gel benim canımı al, sonra da Cennete ilet / Sen onu cinlere vadet, cansız neme lazım Cennet?"
    #307409 (JuanSebastianVeron, 03.06.2006 14:40)
  4. Doğrusunu isterseniz, doğruyu söylemek gerekirse:
    "Neme lazım, adamcağız hiç falso vermedi, fırsat bu fırsat deyip şahsi işlerini açmaya yeltenmedi."
    #307413 (JuanSebastianVeron, 03.06.2006 14:40)

© 2008 - uludağ sözlük

neme lazim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. neme lazim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu neme lazim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» darwen in maymuna benzemesi » oldukten sonra arkasindan aglanmamasini istemek » her arabaya taksi diyen zihniyet » yaran fikralar » hizmetlilere selam vermek » eglence yapilan masanin resmini ceken insan » they don t care about us » yemegin en guzel yerini sona birakmak » fabrik theatre » dil bilgisi kurallarinda iki nokta yoktur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci