nekrofilyak penetrasyon 

kapat
  1. nefesi kesilmiş ruhların yargısız, sorgusuz ve gaddar bir randevuyla tanışması. orta avrupa ve milwauuke`de şairane örneklerine rastlanmıştır.
    #3782332 (arnofrisch, 07.08.2008 04:25)

© 2008 - uludağ sözlük

nekrofilyak penetrasyon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nekrofilyak penetrasyon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nekrofilyak penetrasyon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jeg » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » yavuz selim demirag » eski sevgiliye mektup » ucakta aglamak » karma » yaran msn nickleri » sapthuran » kocaeli » cebit bilisim eurasia 2008 » pancho villa » fairson » gece vardiyasina kalan seovi turu » cocuklar duymasin » denizli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » play it again sam » erkegin cukunu kaldiran sey ahlaksizdir inanci » iyi kalpli olmak » gecen haftanin en begenilen entryleri » gullible » berbere sac tarif etme sikintisi » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » tek odali hayat » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » bir kendini begenmislik olarak din » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » adem » netsozluk » ahmet yildiz olmedi kadar kafaniza tas dussun » emule de aglamak