nefret ettiren msn iletileri 

kapat
  1. yazan kişiden tiksinmenizi, hakkında kötü şeyler düşünmenizi ve belkide ardından ilişkiyi kesmenizi sağlayan msn iletileridir.

az önce yaşadığım bir olaydan sonra tek tek geçirdim bu aşamaları.

ileti : "msn temizliği, beni bir daha listende görmessen siktiri yemişsin demektir."
    tepki : "sen kimsin lan it" *****
    sonuç : kişiyi sil... ayrıca bu kişiyi engelle... Windows Live Hotmail kişilerimdende kaldır...
    #4255843 (martyr, 20.11.2008 15:22)
  2. aynen aktariyorum:
    "ben cok sey yasadim,cok seyide tükettim.........!!!tükendim ve unutuldum (üzgün smiley) umudum yok yarindan."

anacim vazgecin artik su issiz adam havalarindan, kusacam az kaldi.
    #5465587 (ojomo, 25.06.2009 16:23)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

nefret ettiren msn iletileri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nefret ettiren msn iletileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nefret ettiren msn iletileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about nefret ettiren msn iletileri. Copyrights of the articles are belong to their authors.