nefes almadan kac saniye durabilecegini olcmek 

kapat

1. salakça bir eylem. her salakça eylem gibi bunu da yaptım ben. denedim. kendimi sıkıp, bedenimi suya daldırdım çoğu kez. ergenliğimin ilk yıllarında. saati de kendim tuttuğum için, bir kaç saniyeyi bilerek fazla söyledim hep.
    zamandan çalmaya çalıştım. tanrı dan çalmaya çalıştım. hayattan çalmaya çalıştım. yaşam; tadından yenmeyen bir yemek, meyve, çerez olduğu için karnımı doyurduktan sonra gözümü doyurmak için çabaladım.
    ceplerime doldurdum zamanı. eve giderken karanlık gecelerde, bilerek yerlere düşürdüm. yavru serçeler de kendisinden nasiplensin diye.

ilk orgazmımı yaşayıp da korkudan ağladığım günlerde, zaman benim için sonsuzdu. koca bir okyanustu. daha, aşk denen o muhteşem duyguyla tanışmış olmadığım için, heba ettim kendisini. israf ettim. pis kullandım. sonra aşık oldum. aşık olduğum melek, tuttu ellerimden. tuttu elimden. 3 ay. sonra, bir bıraktı, düştüm ben. gökyüzünden aşağı düştüm. nefesim kesildi. tekrar, beni sevmesi için her şeyi teklif ettim. deli olduğumu sandı, nüfus cüzdanımı masaya bırakıp da beni sevmesi için kendimden vazgeçeceğimi ıspat etmeye çalışırken ben.

olmadı. "senin varlığın beni rahatsız ediyor" dedi, bir sonbahar gecesinde. ben dünyada yokmuşum diye, insanlar yokluğuma alışsın diye nefesimi tuttum. kaç saniye olduğunu hatırlamıyorum ama. belki 35 saniye.

belki de 27 yıl!
    #2726829 (cennetten kovulan, 21.12.2007 20:04 ~ 20:34)
  2. sonu ölümle veya beyin felci ile bitebilen deneme. sakın denemeyin.
    #2726833 (columbia1990, 21.12.2007 20:06)
  3. ne zaman nefes alamama durumunun bitecegini saymaya benzeyen.

yaklasık bir yıl. olmuyor işte, nefesse yasamak için gerekli olan işte bu yalan. nefes alamıyorum ama yasıyorum. bak her seye ragmen hem de. yeni baslayan güne yine bitmemiş, yine normal değilim diye uyanmak.
    ah tanrım sabrediyorum ama ne zaman?
    #2834206 (tatlı su levregi, 13.01.2008 21:40 ~ 09.03.2008 21:38)
  4. çokça denediğim ve başarılı olduğum bir daldır. yüz kızarmaya başlayınca nefes alma eylemine ani bir geçiş şarttır. yok ben böyle iyiyim diyenler sonuçlarına katlanmak mecburiyetindedirler.
    (bkz: geçti borun pazarı)
    #2834301 (parazittin, 13.01.2008 22:02)
  5. iki arkadaş:

-hilmi olum bak rekor kırcam.

-hade 3 2 1 başla

-hoooop! ıııp...

aradan 30 saniye geçer....

-hamdi iyimisin. hamdi hamdiiii!!!(hamdi mefta)...
    #2834511 (thellandros, 13.01.2008 22:46)
  6. 60 saniye.
    #2834550 (akheron, 13.01.2008 22:52)
  7. (bkz: nefesi tutmak)
    #2834556 (sevgipitircii, 13.01.2008 22:53)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

nefes almadan kac saniye durabilecegini olcmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nefes almadan kac saniye durabilecegini olcmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nefes almadan kac saniye durabilecegini olcmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about nefes almadan kac saniye durabilecegini olcmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.