neden sozlukte yaziyorum sorusu 

kapat
  1. yazarların sözlükte bulunma amaçlarına yönelik soru cümlesi.

nsy: anlamların ezberini bozmak için.
    nsy: gündemi farklı bir açıdan takip etmek için.
    #2429679 (kurremkarmerruk, 05.10.2007 08:31)
  2. yazsam tesiri yok yazmasam gonul razi degil.

*
    #2429958 (fibobacciyim, 05.10.2007 11:47)
  3. efendim bu sorunun cevabini bir menkıbe ile aciklamanın dogru oldugunu düsünüyorum:

günün birinde felek salakken bir bakmiş müsküle üzümü görmüş. iki kaşık sallasam kesküle diyip müşküle üzümünü hüpletmiş. ammavelakin ordan bankok- ruwanda seferini yapan 7512 sefer sayili sampiyon sendikali airlinesa ait olan bir devekusu kafasina sicmiş. felek salakliktan kelek kavunluga arz-i endam.

sözün özü kullanmadan önce calkaliyiniz. haydi bitti yallah uykum var daha aksama da bok gibi vakit var growwwww...
    #2429968 (mulayim, 05.10.2007 11:50)
  4. dil anlatım dersine çalışmaktansa burda kompozisyon yeteneğimi geliştirmeyi tercih ediyorum cevabı verilebilir öğrenci yazarlarca.
    #2636113 (misskin, 27.11.2007 16:33)
  5. -: neden sözlükte yazıyorsun?
    +: daha güzel bir dünya için, küresel ısınmaya engel olabilmek için, barış için, özgürlük için, içimdeki asi çocuğa bir oyun alanı bulmak için bık bık bık
    -: bunların hepsini sözlükte mi yapıyorsun?
    +: aslında bana sözlükte süper ..kis dönüyor dediler ondan yazıyorum.

(bkz: yalan söyledim çok utanıyorum)
    #2636150 (yinyang, 27.11.2007 16:39 ~ 16:40)
  6. cevabı yıllardır net bir şekilde bulunamayan sorudur. bulanın seri artı oy veren meleği olacağım yeminle.
    #4262194 (aytug, 21.11.2008 22:05)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

neden sozlukte yaziyorum sorusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. neden sozlukte yaziyorum sorusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu neden sozlukte yaziyorum sorusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about neden sozlukte yaziyorum sorusu. Copyright of the articles are belong to their authors.