neden saclarin beyazlamis arkadas 

kapat
  1. bir adnan senses klasiği.

neden saçların beyazlamış arkadaş
    sana da benim gibi çektiren mi var
    görüyorum ki hergün meyhanedesin
    yasamaya küstürüp içtiren mi var

bir zamanlar ben de deli gibi sevdim
    o bana dert, ben ona mutluluk verdim
    yıllardır soruyorum bu soruyu kendime
    bilmem ki bu dünyaya ben niye geldim

yıllardır soruyorum bu soruyu kendime
    allah'ım bu dünyaya ben niye geldim
    (deli bozgun dolu dizgin, 03.02.2007 14:47)
  2. raki ile iyi giden sarkilar serisinden klasik olmuş eser.
    (thefirstfbli, 09.02.2007 04:11)
  3. Adnan Şenses'in yanı sıra Tanju Okan ile anılması gerektiğini düşündüğüm, derinden etkileyen bir şarkı...yalnız söz dizimi şu şekilde olmalıydı:

"o bana dert verirken, ben ona mutluluk verdim"

çünkü "o bana dert ben ona mutluluk verdim" demek, "o bana dert verdim, ben ona mutluluk verdim" demektir, anlatım bozukluğu var biraz.
    (valmontt, 09.02.2007 04:13)
  4. ne yani dokulse dahami iyiydi.
    olm hem beyazlayan sac dokulmezmis diolar.
    seklinde cevaplar verilen sarkimsi soru.
    (Salih77, 15.01.2008 11:26)
  5. efendim evvele sorunun hissettirdikleri gereği böyle bir suali soran arkadaş olmaz olsun. ayrıca hadi sordun dinle bari be adam di mi? yok ama görüyoruz ki suali soran arkadaşın zerre umrunda değil onun derdi kendine büyük zaten "sana da benim gibi çektiren mi var" diye sualine devam eden bu arkadaş aslında sizin derdinizle zerre ilgilenmemekte kendi derdini anlatmaya yer aramaktadır. keza şarkının gerisinde de saçları neden beyazlaştığı anlaşılmayan arkadaş hakkında hiç bir bilgiye sahip olunamamaktadır. hele ki ikinci dörtlükte soruyu soran arkadaşın amacına en kesin şekilde ulaştığı der sorup derdini anlattığı gözükmektedir.
    (kusmuk, 15.01.2008 11:34)
  6. -neden saçların beyazlamış arkadaş
    -un taşıdım fırına ondandır

-neden saçların beyazlamış arkadaş
    -peki sen söyle neden annen bi adamla şurdaki hotele girdi

-neden saçların beyazlamış arkadaş
    -what ? what are you saying ?
    -hastir, turist çıktı lan kadın. şimdi senin saç var olmak beyaz. neden olmak beyaz. anlıyon mu beni bacım? * *
    (captainzap, 15.01.2008 11:56)
  7. gece 2 de mezarlıkta dinlenilmesi gereken bir şarkı. ama ibrahim tatlıses ten dinlenilmeli. kulaklıkta müzik sonuna kadar açılmalı. varoluş sorgulanmalı. stop.
    (bkz: ben malım)
    (siniir, 05.04.2008 23:31)
  8. adnan şenses'in mükemmel yorumladığı, dinleyince alkole yönlendiren şarkı.
    (turcoman, 10.04.2008 20:19)
  9. (bkz: doldur be meyhaneci)
    (Lynx, 10.04.2008 20:22)
  10. -neden saçların beyazlamış arkadaş?
    +ya bi tane beyaz tel çıkmıştı kopardım onu
    - eyvah eyvah naaptın abi yaa.
    +cahillik ühü.
    (hebeley episode II, 10.04.2008 20:24)
  11. - neden saclarin beyazlamis arkadas?
    + hep senin yuzunden a.q.**
    (oneydilan, 10.04.2008 20:26)
  12. adnan şenses bu şarkıyı tayyip erdoğan'ın konuk olduğu bir davette söylerken "görüyorum ki hergün meyhanedesin/yasamaya küstürüp içtiren mi var" bölümünü "görüyorum ki hergün işte güçtesin/yaşamaya küstürüp seni üzen mi var" olarak söylemiştir.
    (regulus, 10.04.2008 20:48)
  13. +neden saçların beyazlamış arkadaş?
    -Sen sorasın diye.
    (poison la rose, 10.04.2008 21:09)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» plastik bardak » yoshimitsu » 24 saat online olup hayat dersi veren insan » googler » mirage monster » criss angel » aysun ozbek » tinercinin elinden bali posetini calmak » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » ninetales » the human game » mihail gorbacov » goztepe birinci ligde » 2008 cannes film festivali » the godfather » ogrenci komsularina yemek gonderen teyze » yetkin dikinciler » kadin kumandasi » bir mali gelis fiyatina veriyorum diyen esnaf » royal abjar » suicune » aczimin giryesidir » tiramola » ingilizceye giren turkce kelimeler » pinhani » gemerek in tarihi eserleri » kendi osurugu ile uyanan insan » erdogan egemenoglu » yaran entryler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa