neden kimse entrylerimi oylamiyor huznu 

kapat

1. yazmak yerine oy almaya geldiğini zanneden yazarın acı dolu hazin feryadı. *
    #4028596 (vicortus, 01.10.2008 01:38)
  2. hüzünlerin en hüzünlüsü.
    (bkz: butonlarda akrep var)
    #4028604 (tabutta yarim vole, 01.10.2008 01:38)
  3. (bkz: biliyor musun şuan ağlıyorum)*
    #4028607 (hebenneka, 01.10.2008 01:39)
  4. oy veriiiiiiin laaaaaan... eksi artı fark etmez. oy verin laaaaan. hadi bu entrye oy verin yazıyorum ve insanlar bir anda oy butonlarına gidiyorlar.

herkes oylanmak istiyor... oy veren var mı peki? var mı? yok. ben vermem sen vermezsin o vermez, kim verecek?

hadi koclarım. bir zahmet eksi butonuna gitsin o elleriniz. rahat olun lan. o hic bir ise yaramayacak ama cok kıymetli artı butonlarınıza zeval gelmeyecek.

ühühühühühü. bu kadar mı zor?
    #4028611 (syme, 01.10.2008 01:39 ~ 01:40)
  5. karmayı önemsemeyen yazarın haliyle bünyesinde barındırmadığı ve barındırmayacağı hüzün.
    #4028615 (ashaf, 01.10.2008 01:40 ~ 01:41)
  6. "acaba yazdıklarımı kimse okumuyor mu " sorusunun, olur olmadık zamanlarda * * *kafasını meşgul etmiş yazarın haklı isyanıdır. ayrıca her okuyanın, soru işaretini tıklamasına neden olabilecek haykırış.
    #4028724 (kabaday, 01.10.2008 01:57)
  7. küçük emrahın hazin dolu hikayesi misalidir, bana hayat vurmuş, bari sen yapma sözlük...
    ben de yazıyorum, benim de fikrim var, benim de katılınası yanlarım var feryadının son demidir..
    bir hüzündür görmezden gelinmek. allah düşmanıma vermesindir.
    #4028737 (mart kedisi, 01.10.2008 02:00)
  8. ilgi açlığı çeken yazarın sıkıntısıdır, her gece kafasını yastığa koyup bugün ne yaptım diye düşününce, sözlük başında geçirdiği saatleri hatırlar ,sonra ne mi olur sorar kendisine ne kazandım lan sonunda , hiç bişi kazanamadım ,ne artılandım ne eksilendim ,neyim lan ben siliğim resmen diye düşünür.

o an başlar işte bu hüzün ,kimse beni oylamıyüüüürrr neden hüznü...
    #4028745 (joker da, 01.10.2008 02:02)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

neden kimse entrylerimi oylamiyor huznu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. neden kimse entrylerimi oylamiyor huznu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu neden kimse entrylerimi oylamiyor huznu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about neden kimse entrylerimi oylamiyor huznu. Copyright of the articles are belong to their authors.