necip hablemitoglu cinayeti ortbas edildi 

kapat
  1. eğer karakter sınırlaması olmasaydı aslı bu devlet necip hablemitoğlu cinayetini örtbas etmiştir olacak olan cümle.an itibariyle başbakan tarafından söylenmiş cümledir aynı zamanda.şimdi sormak lazım necip hablemitoğlu öldürüldüğünde kim iktidardaydı diye.evet bildiniz akp tek başına iktidardı.cumhuriyet tarihinde bir başbakanın yaptığı en talihsiz açıklama olarak tarihteki yerini almıştır.engellemek kimin göreviydi acaba?engelleyemiyorsan orada ne işin var senin? (bkz: ya ben lan neyse birşey demiyorum)*
    (bkz: hanım koş entry mi kötülüyorlar)
    (bkz: bırak bey neme lazım)
    yanlış anlaşılmalara karşı edit:devlet tarafından örtbas edilmesini engelleyemiyorsan orada ne işin var senin?
    #277569 (africa, 25.05.2006 16:23 ~ 16:37)
  2. o kursun hablemitogluna degil toplumun huzuruna sıkılmıstır denilerek olayın baska yerlere cekildigi ve katillerin hala bulunmamasından dolayı yazılabilecek tek entry
    #592946 (işletmen, 30.08.2006 23:23)
  3. ergenekon operasyonu sonucunda aynı seri bombaların deşifre edilmesiyle yeniden gündeme gelen suikasttır.
    #3211084 (holysin, 30.03.2008 20:05)

© 2008 - uludağ sözlük

necip hablemitoglu cinayeti ortbas edildi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. necip hablemitoglu cinayeti ortbas edildi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu necip hablemitoglu cinayeti ortbas edildi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» whopper » itu sozluk » yana yana done done » sakarya universitesi » avrupa uzaya giderken bizim yere girme sevdamiz » oral ozer » xcr7 » ordu » fanatizmin hastalik haline gelmesi » emma shapplin » aaal sozluk » lynyrd » mardin » kirklareli » park sapigi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » norrda » ali riza yildiz » zamane sozluk » complicated » ben bu yaziyi sana yazdim » eksi oy almak » yih yih » bolu » sport boys » corn flakes » cannibal holocaust » gullibly » kktcell » fortis » zorunlu gonulluluk