necati solt 

kapat
  1. istanbul erkek lisesi müdür yardımcılarından birisidir kendisi. yatakhaneden sorumludur. Birçok efsanevi lafı ve geliştirdiği dayak teknikleri vardır. Özellikle tekmesi çok güçlüdür.

Mezun olduktan sonra en çok özlediğim hocalardan birisidir ayrıca.
    #512036 (alas, 08.08.2006 10:41)

© 2008 - uludağ sözlük

necati solt başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. necati solt ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu necati solt nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk teki erkeklerin tipsiz olmasi » iki genc kizin romani » yalniz benim icin bak yesil yesil » amerikan film kliseleri » stadibizyikiyoruz com » jarlaxle » vize kagidina entry giren ogrenci » hz muhammed in sakali » kim bu gozlerindeki yabanci » marmara universitesi tip fakultesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games