ne zarmis konus konus asirladir bitmedi 

kapat
  1. içinde zar kelimesi geçen ve asırlardır tartışılan konuşulan bir konu için söylenilen, muhtemelen konudan bıkmış kişi söylemidir.
    #2175595 (bohembebek, 22.08.2007 03:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ne zarmis konus konus asirladir bitmedi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ne zarmis konus konus asirladir bitmedi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne zarmis konus konus asirladir bitmedi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ne zarmis konus konus asirladir bitmedi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hayalbaz » dtp li belediyenin diyarbakir a yaptigi hizmetler » am paparasi » fatih carsamba da yapilan dev ataturk heykeli » uludag sozluk » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » lezce com » attirmayi seviyorum » cencen » tahta kola kasalari » memeler bas kaldirmis » turkiye is bankasi » the tattooist » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » haftada 1 paket sigara alip gunde 1 paket icmek » dogan medya grubu nun 300 kisiyi isten cikartmasi » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » senior reklam yazari » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » genital bolgesini temiz tutmayan kiz » avsa » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » tosbaga » marc jacobs » seyh riza » cem mumcu » amee » teizm » barack obama turkmus