ne zaman gitti tren 

kapat
  1. bir kesmeseker şarkısı..

uzundur ömür meraklanma
    mühimdir yalnızlık telaşlanma
    saatler geri yavaşlama
    sayfalar sarı bir zamanlar genç olsanda
    yaşamdan yaralı hayvan gibi
    insafa gelmeyen sahip gibi
    duygular saygılar eşyalardan sonra
    yazılmış suya bir zamanlar aşk olsanda
    ne zaman gitti tren
    bir ben kaldım birde gölgem
    saatim mi geri kalmış bilmem
    ne zaman gitti tren
    bir rüzgara kapıldık biz
    yelkenler delik deşik
    acıktık bir anda acıya
    bir rüzgara kapıldık biz
    ne sen anladın ne ben öğrendim
    ön sözler gereksizmiş geç bildim
    okuduk yinede genç mişiz işte
    öylesizliğim daha güzelmiş öylece
    bir kısa filim hayattan kalan
    oyuncu olsan yönetmen olsan
    gördüklerini unutmuş olsan
    yaşamak bazen sabır ister

ne zaman gitti tren
    bir ben kaldım birde gölgem
    saatim mi geri kalmış bilmem..
    ne zaman gitti tren..
    (hosaf, 18.08.2006 23:09)
  2. uykucu oküz serzenisi.
    (hosaf, 18.08.2006 23:10)
  3. denizin , dalgaların , kumsalın arka fon olarak kullanıldığı güzel de bir klibe sahip olan, ki bazen dream tv'de yayınlanır, cenk taner'in yazdığı gayet güzel bir kesmeseker şarkısı.
    (nickless cage, 19.12.2006 00:08)
  4. arkası dönük sarışın hatunun işlevini anlayamadığım bir klibe sahip güzide bir kesmeşeker ürünü.
    (gozluklu kedi, 02.02.2007 21:28)
  5. adapazarı ekspressinin arkasından sorulan soru.
    (patasana, 02.02.2007 21:35 ~ 21:36)
  6. ne zaman gitti tren ülkemizde 1960 da yayınlanan bir james baldwin kitabıdır... daha sonra engin cezzar ve gulriz sururi tiyatrosu da oyun olarak sahnelemiştir bu kitabı...
    cenk tanerin aynı isimli güzel şarkısına da ilham kaynağı olmuştur... güzel de bir klibi vardır...
    kitap amerikalı eşcinsel zenci bir aydının o zamanki durumunu anlatır...*

dipnot: bulunması düşük ihtimaldir artık basılmayan bir kitaptır...
    (bkz: cenk taner)
    (bkz: kesmeşeker)
    (tarzan ince dallarda, 03.07.2007 19:28 ~ 14.09.2007 13:36)
  7. treni kaçıranların şarkısı.

yaşamak bazen sabır ister...
    (bugsbunny, 12.09.2007 15:38)
  8. bu da kesmeşeker'in söylemiş olduğu şarkının videosu;
    http://www.youtube.com/watch?v=bCAoW_gMMjo +
    (unique270, 12.09.2007 15:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ne guzel guldun » prenses diana » turkiye de arge muhendisi olmak » abak » karaisali nin tarihi eserleri » nasyonel grafik » hepsi posta da sloganli reklam » mantiksiz » nedeni bilinmeyen mutsuzluk » seovi » for you » motorla ucan ilk insan » hanim oldu » kim feenstra » arapkir in tarihi eserleri » closure » ba beyli bala bula da bambirleyli bap bup » akilli » adobe photoshop cs4 stonehenge » oncelikle hamdi bey in allah belasini versin » haydar dumen e sorulan yaran sorular » hoca nasradin kavugu » street fighter alpha 3 » ataturk un sovalye olmamasi » kucuk menderes » entry nin sonuna yasanmistir yazmak » kose yazari » bu sozluge entry mentry girmem » contagious a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa