ne yerdeyim ne gokte 

kapat
  1. ogun sanlisoyun uc albümünden dinlenesi bir şarkı

Ne yerdeyim ne gökte
    Aralarda kaldım hep
    Ne yerdeyim ne gökte
    Aralarda kaldım hep
    (Tanrım bana yardım et)

Dertler birike birike büyüdü bi telaşla
    Yalnız başıma altından kalkmam zor
    Biri bitmeden öbürü bitmeden öbürü başlar
    Allahım aklımı koru

Ah bir anlasam biter yakarışlar
    Şah damarımdan da yakınsın aslında
    Ah bir anlasam yeter kara kışlar
    Kahramanım ben bu oyunda bana yakışmaz
    Ol ol amin
    #619457 (dokuzhanim, 09.09.2006 13:43)
  2. ogün sanlısoyun o gün ve 3 adlı iki albümünde sergilediği taktiğin yani en az bir gaz parça bulundurma isteğinin vesilesi.
    #2058741 (cutcut, 02.08.2007 21:27 ~ 21:28)

© 2008 - uludağ sözlük

ne yerdeyim ne gokte başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ne yerdeyim ne gokte ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne yerdeyim ne gokte nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu bilgisayarda insanlar oturum actilar » srebrenitsa katliami » 4 dakika uyarisi » onur tuncer » metal muzikteki yeteneksizlik » pancake » universite ogrencisi iken oss ye dalgasina girmek » tip fakultesinin uslup egitimi » yaran sozluk iletileri » ogrencilik hayati a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci