ne yazik ki 

kapat
  1. maalesef anlamındaki, büyük bir üzüntü bildiren söz.
    #1096150 (asiti kaçmış kola, 02.01.2007 22:24)
  2. ne yazık ki ile baslar tüm pişmanlıklar, isteyipte elde edilemeyenler.

ne kadar çok acıtır insanın içini, istemek ve imkansız olmak, imkansızı seviyorum diye avutmak kendini.
    #1875129 (tatlı su levregi, 07.07.2007 00:15)

© 2008 - uludağ sözlük

ne yazik ki başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ne yazik ki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne yazik ki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mnp » barack obama » 2 ekim 2008 besiktas fc metalist kharkiv maci » mefaret tuzun » kendini olgun zannettiginden kimseyle cikmayan kiz » nec nijmegen » gemileriyakanadam » izmir de kizlar tecavuz ediyormus » 31 agustos 2008 denizlispor antalyaspor maci » kasgarli tost a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games