ne yapiyor bu 114 kisi 

kapat
  1. sözlükte 114 kişinin bulunmasına rağmen başlıkların slow motion şekilde hareketlenmesine sinirlenen yazar serzenişi. 'hadi kızlar canlanın' diyerekten destek oluyorum.
    #2351345 (kasgarli tost, 21.09.2007 02:25)

© 2008 - uludağ sözlük

ne yapiyor bu 114 kisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ne yapiyor bu 114 kisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne yapiyor bu 114 kisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yabanci dil bilmeyen annenin sifreli konusmasi » minibus soforlerinin para aski » en iyi kadin parfumu » 27 agustos 2008 steaua bukres galatasaray maci » eksi sozluk » 4 hanif » olimpik havuz » 1508 » kapali yuzme havuzu » avedis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games