ne umduk ne bulduk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hos bulduk
  2. aradik da bulduk mu
  3. cep krediyi bulduk
  4. ust kimligimizi bulduk
  5. ne 367 si biz 1000 i bulduk
  6. isini bol bulduk sacalim
  7. seni sokakta bulduk esprisi
  8. hos geldin entrysine hos bulduk diyen yeni yazar

© 2008 - uludağ sözlük

ne umduk ne bulduk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ne umduk ne bulduk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne umduk ne bulduk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akashiya moka » siz de mi partiden sikildiniz » ben demistim insanlari » 512 » turk erkeginde bekaret takintisi » cemal abdulnasir » the last shadow puppets » kalkar kalkmaz sozluge giren insan akp secmenidir » 18 eylul 2008 besiktas fc metalist kharkiv maci » apfel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games