ne senle ne sensiz 

kapat
  1. 4yuz parçasıdır...

şimdi dönmek istesende çok geç bunun için
    göz göre göre kilit vurdum kalbime
    her hikayenin sonu aynı başlar sonra biter
    demiştim sana bak eserim oldu kalbin

keşke gelip uyandırsan bu kabustan

ne senle ne sensiz acı verir sessizlik
    bunu anlatmak çok zor
    ne gitsen ne kalsan olmaz hayat sen yoksan
    bunu haykırmak çok zor

keşke gelip uyandırsan bu kabustan

ne senle ne sensiz acı verir sessizlik
    bunu anlatmak çok zor
    ne gitsen ne kalsan olmaz hayat sen yoksan
    bunu haykırmak çok zor

bu kadar bu kadar kolay mı söyle
    beni sakın sensiz bırakma
    bunu yapma
    yapamam yapamam artık seninle
    beni daha fazla ağlatma..
    #1606125 (cadi findigi, 04.05.2007 12:28)
  2. (#1584744)
    #1606131 (zargana, 04.05.2007 12:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ne senle ne sensiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ne senle ne sensiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne senle ne sensiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ne senle ne sensiz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hatira olarak vesikalik fotograf istemek » sozlukte reklam yapmak » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » sozde muslumanlar » esat korkmaz » burden » methismeni politia » atlas » yeni osmanli dusuncesinin dogusu » guy pearce » klug » satisfaction » nisaiyeci » uludag sozluk te ibne kelimesinin mesru olmasi » yilbasinda saglik mutluluk huzur dilemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olenle olunmez » kingdom dates » almadigi dersin sinavina giren adam » lynyrd » kurdistan universitesi » boyun fitigi olan birinin omuzunda aglamak » turk modernlesmesi » ordinary day » ogretmen » hanimaga » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » felicita » terry grandchester » yade » yigit ozgur