ne sarkilar yazdim 

kapat
  1. mustafa sandal'ın devamı var albümünden 2007 yazı bangır bangır çalan şarkısı.

başına gelecek elbet
    adım geçecek birgün
    yıllara mahkum edilmiş hikayen olarak

başına gelecek yar elbet
    adım geçecek birgün
    sonlara terkedilmiş hikayen olarak

kalbim senden hesap soramaz ki
    vazgeçmedi hayalinden
    şu acı hiç bir zaman dinmedi birtanem
    sakın sorma, sorma!

sana ne şarkılar yazdım
    hepsi senin içindi canım
    kıra kıra kalbimi bazen
    hayat gerçeği yansıtmıyor

ne sarkılar yazdım
    hepsi senin içindi canım
    çize çize kalbimi bazen
    hayat gerceği anlatmıyor
    #3016667 (hendrix, 17.02.2008 02:22)
  2. ki zaten yoktular diye devam edebilesi kelimeler topluluğu.
    #3016724 (lullaby, 17.02.2008 02:34)

© 2008 - uludağ sözlük

ne sarkilar yazdim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ne sarkilar yazdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne sarkilar yazdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seagate technology » ilkokulda ogretmenin ayak islerini ustlenme hevesi » baba ben dun gece komunist oldum » domalan » yaran telefon diyaloglari » amd opteron 2346 he » vefa borcu » copy paste » saruman » enjoy the silence a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci