ne olmus yani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turban yani kalmadi laik yani versek
  2. musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak
  3. eee yani
  4. yani yani
  5. pes yani
  6. oha yani
  7. ne var yani
  8. yani
  9. sonucta ne var yani
  10. 12m yani birikim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ne olmus yani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ne olmus yani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne olmus yani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ne olmus yani. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkiye nin bir suc ulkesi olmasi » bir baslik daha acarsan vururum » mustafa rakim efendi » streng » kisisel sanrilar » kisa yoldan olum teknikleri » nabiz » selahaddin universitesi » zevzek forum » bilgisayarini tamir ettigin kizla delice sevismek » astronotlarin idrar icmesi » karim benzema » pasta kesmek » yeni baslayanlar icin tematik mode » esantiyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kars » neyse ben gideyim artik » dunyanin en guzel kadini gibi davranan kadinlar » ustad » shownomercy com » birinci hudaverdi » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » dengesiz ruh » ask » lezce com » yaran okul muduru laflari » yahudiler » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » kendini kulturlu gostermeye calisan kisi » kizlarin kufur etmesi