ne olacak bu ulkenin hali 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne olacak bu sozlugun hali
  2. ne olacak bu memleketin hali
  3. ne olacak bu turkiye nin hali
  4. ne olacak bu fener in hali
  5. ne olacak bu galatasaray in hali
  6. ne olacak bu insanlarin hali
  7. ne olacak bu server in hali
  8. ne olacak bu hukumetin hali
  9. ne olacak bu sozlugun msn zirvesinin hali
  10. ne olacak bu dorduncu neslin hali

© 2008 - uludağ sözlük

ne olacak bu ulkenin hali başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ne olacak bu ulkenin hali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne olacak bu ulkenin hali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nec nijmegen » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » sevmek icin akp li mhp li chp li olmaya gerek yok » tatar ramazan surgunde » kendini olgun zannettiginden kimseyle cikmayan kiz » ben cevrecinin daniskasiyim » cya » polislik sinavi » keske dussen cok yarilirim » retro a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games