ne olacak bu sagin kompleksi 

kapat
  1. uzun bir aradan sonra yayın hayatına yeniden "merhaba" diyen sol dergisinin kapak başlığıdır.
    konuyla ilgili dergiden kısa bir alıntı :

Kapakta anons edildiği gibi, konu: Sağ kafayı sola taktı. Gün geçmiyor ki bir gazetede solla ilgili bir haber, dizi yayına sokulmasın. Hem "solun şansı yok, zaten marjinaller" deyip hem de sol için bu kadar kafa yormaları neden?" anonsuyla yer alan ağırlıklı konu, "milliyet' inden zaman' ına, taraf' ından radikal' ine bütün basın 'sol tartışıyor'. "sol nasıl olmalı?", "nasıl yapsak da solu daha liberal yapsak?" dosyaları açarken; tüm bu "sol olmayan sol" inşa etme çabalarına karşı, her alanda gerçek solu göstermenin tam zamanıdır.
    #4076401 (tarzan ince dallarda, 11.10.2008 23:18 ~ 23:19)
  2. meyve veren ağacın taşlanması, başkasına çamur atayım derken, önce kendi ellerinin çamura bulandığının farkına varılamaması durumudur.
    #4076764 (tarzan ince dallarda, 12.10.2008 00:15)
  3. --spoiler--
    "sol olmayan sol" inşa etme çabalarına karşı, her alanda gerçek solu göstermenin tam zamanıdır.
    --spoiler--

acilen beklediğimiz inşaattır efendim. öyle bir inşaat yaparlar ki ağzımız açık kalırda gerçekten kompleks yapmaya başlarız inşallah. vesselam.
    #4076784 (Acz ve fakr, 12.10.2008 00:18)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ne olacak bu sagin kompleksi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ne olacak bu sagin kompleksi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne olacak bu sagin kompleksi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ne olacak bu sagin kompleksi. Copyrights of the articles are belong to their authors.