ne okusam ne yazsam 

kapat
  1. neden senle hiç durmadan tartışıp duruyoruz ki biz
    bile bile üstüme gelmene ne gerek var
    neden dostça ve insanca ayrılamıyoruz ki biz
    ve bunca yaşanmış yılların da hatırı var

sen de yaz yaz yaz bir kenara yaz bütün sözlerimi
    yanılırsam çık karşıma göster kendini
    belki zamanla teker teker silinirler aklından
    anlarsın ki boşuna geçmiş bunca zaman

kısaca ozetlemis olduk.
    #1619898 (lazio, 08.05.2007 05:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ne okusam ne yazsam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ne okusam ne yazsam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne okusam ne yazsam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ne okusam ne yazsam. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makinizm » 18 kasim 2008 » abd kuzey irak tan cekiliyor » enerjik » ben sanderson » aydin » libido » kars » tas ustu » 4 » adaptasyon » keske stadyumda da spiker konussa » hayalbaz » zaman kac yasinda » facebookta pokelenmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ugur dundar » kriz vurunca issiz kalmak » aclik kader olamaz » kis » sikilmis gotun davasi » rapper ninja » tematik entry » amee » ihsaniye » erotik hikayeler » severek ayrilanlar » jakobenizm » narsisizm » zevzek forum » sagat