ne mutlu turkum diyene dedi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne mutlu turkum diyene
  2. ne mutlu turkum diyene demem
  3. ne mutlu turkum diyene demek ilkelliktir
  4. mutlu olmak icin mutlu etmek yeter dedi
  5. ne mutlu turkum diyen turkiyeliyim diyenle savasin
  6. ne mutlu solcuyum diyene
  7. ne mutlu tukurdum diyene
  8. ne mutlu turk um diyene
  9. ne mutlu tokum diyene
  10. ne mutlu kurdum diyene

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» babanin tarihi eserleri » msn de erkegin kiz nick i kullanmasi » ulkemize ozgu hitap sekilleri » asik oldugu kizin adini bilmemek » muslima com » billur » ittihat ve terakki cemiyeti » sabah dershanesi » kuku kuku pense » otopsi » alternatif rte digiturk diyaloglari » murmandamus » hz ebubekir » bu sefer niye patladi ben de anlamadim » kralice ve reis » muhabbet kusuyla mac yapmak » en ilginc dukkan isimleri » yaran msn iletileri » a 101 » tarihdegilhatalartekerrureder » fairson » yesilcamin unutulmaz isimleri » dunyanin sokaklari » mentry » var misin yok musun mevlut » minik mavi balina » seovi » alaka » sony radio academy awards a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa