ne mutlu tukurdum diyene 

kapat
  1. hele ki suratına tükürene...
    şeklinde devam etmesi gereken torun sözüdür.
    #2647516 (iceri terligi, 30.11.2007 19:04)
  2. siyasi perspektiften bakarsak eğer;
    içerik olarak ''kardeşlik'' çağrılı, barışcıl bir slogan gibi algılanabilse de, genel olarak ''ohh be! tükürdüm ve rahatladım!'' gibi anlama, çok daha yakın duran bir cümle.
    tukurt desek, belki biraz daha iyi olabilir.
    veya kuturk...(yok, bu da ''kütük'' gibi bir şey oldu.)
    amann, neyse ne.
    hepimiz insaniz işte...
    #2673273 (hogir, 07.12.2007 18:44)
  3. (bkz: küçük oskar)
    #2673285 (mykalkan, 07.12.2007 18:47)
  4. (bkz: tükürmek)*
    #2673294 (birbarfilozofu, 07.12.2007 18:50)

© 2008 - uludağ sözlük

ne mutlu tukurdum diyene başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ne mutlu tukurdum diyene ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne mutlu tukurdum diyene nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sting » 30 temmuz zulfu livaneli konseri » surekli aziz nesin hakli demek » deli yanginim » 2008 2009 turkcell super lig fiksturu » bugs bunny » pumpy » dinci gorunup bardaki en is kiza yazan tip » mangalda pisirilen tavugun hepsini yiyen mal cocuk » kaldigi otel odasini yagmalayan insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci