ne mutlu antepliyim diyene 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne mutlu kurdum diyene
  2. ne mutlu tokum diyene
  3. ne mutlu solcuyum diyene
  4. ne mutlu tukurdum diyene
  5. ne mutlu galatasarayliyim diyene
  6. ne mutlu turk um diyene
  7. ne mutlu turkum diyene
  8. ne mutlu muslumanim diyene
  9. ne mutlu turkum diyene demem
  10. ne mutlu turkum diyene demek ilkelliktir

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ege universitesi » disilerin kel erkeklerden hoslanmadiginin kaniti » bu ev artik yuva degil » ohne dich » akarat i mevkuf » adab i muaseret » interneti facebook msn ve sozlukten ibaret sanmak » inquire » boots of travel » hellcommander » badehane » banned from heaven » rikimikipiki » burhan altintop » raftan duseni yerine koyarken her seyi devirmek » acik kalmis fermuar » seovi ile karmaya bak » besiktas cola turka » sevgilinin striptizci olmasi » ucaktayken musayit bir yerde inebilir miyim demek » dertli dertli sicmak » ayse tunali » albay drake » turkcespiker com » cenaze arabasi kullanirken kizlara laf atmak » redacted » 10 yasinda universite ogrencisi olmak » eternal sunshine of the spotless mind artisligi » gunduz yolculugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa