ne mozaigi ulan mermer mermer 


kapat
  1. kültürel, beyinsel ve zihinsel çeşitlilik ile her zaman övünen bünyeler işlerine gelmediğinde bu çeşitliliği tek çeşide indirgedikleri an, bu indirgenişe sitem olarak ağızdan çıkan tepkisel söylemdir.

    (bkz: türkiye kültürler mozaiğidir)
    (bkz: mozaik ancak tuvalette şık durur)
    #1312431 (sid, 16.02.2007 18:25)
  2. "bir parti genel başkanı "ne mozaiği ulan!" demiş ve şöyle bitirmişti "mermer mermer." fakülteden atıldığım dönemlerde inşaatçılık da yaptım, mozaik en dayanıklı yapı malzemesidir. en kırılganı da mermerdir."
    baskın oran
    edit: redkide a teşekürler
    #4262992 (acrylamide, 22.11.2008 00:46 ~ 11:26)
  3. Kürtleri saymazsak doğru gibi gözüken sözdür. Zira çoğunluktan olmayan insanları bir türlü göremiyoruz. Nereye saklanıyorlar bulamıyoruz. Nasıl insanlar gerçekten merak ediyoruz. Vallahi de billahi de onlardan birşeyler öğrenmek istiyoruz. Ama yoklar. Çıksınlar, zira mermer gibi görünmek çok canımızı sıktı. Daha da kötüsü bir yanda türk mermeri, diğer yanda kürt mermeri, hani bunun ilk mermeri fikri geldi etrafımıza yerleşti. Şimdi 3 deyince çıkın lütfen. 3!
    #4483910 (hewit, 07.01.2009 14:31)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ne mozaigi ulan mermer mermer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ne mozaigi ulan mermer mermer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne mozaigi ulan mermer mermer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ne mozaigi ulan mermer mermer. Copyrights of the articles are belong to their authors.