ne kitabini okudum ne de filmini seyrettim 

kapat
  1. cahilliğiyle övünen kişi tipidir, bu tür şeylere para ve zaman harcamadığı için de kendiyle övünür.Onun için hayat bir ekmek kavgasından ibarettir ve sanat da minibüse bindiğinde ayakta bayan varsa onu fortlarken ki oluşan sahnedir.Cahildir, cüheladır ve toplum içindeki potansiyel tehlikelerden biridir.
    #734171 (xiphoideus, 13.10.2006 23:50 ~ 23:54)
  2. genelleme yapmanın yanlış olacağını düşündüğüm konu. tarz meselesidir. herkesin bütün kitapları okuyup, uyarlanan tüm filmleri izlemesi olanaksız gibi gözükmektedir çünkü. daha doğru bir söyleyiş olarak "ne kitap okurum ne de film izlerim" kullanılabilir.
    #734189 (simitcikahvecigazozcu, 13.10.2006 23:53)
  3. "o zaman ne bok yemeye yorum yapıyosun gerizekalı?" diye sorulup, kişi tam ağzını açıp cevap verecekken sol yumrukla ağzı kapatılması gereken kişi söylemidir.
    #736830 (cennetten kovulan, 14.10.2006 17:51)
  4. bu cümleyi sarfeden kişi bir de üstüne benim hayatım roman/ kitap zaten der, tam anlamıyla dayaklıktır.
    #736840 (kelmajeste, 14.10.2006 17:54 ~ 15.10.2006 16:48)

© 2008 - uludağ sözlük

ne kitabini okudum ne de filmini seyrettim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ne kitabini okudum ne de filmini seyrettim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne kitabini okudum ne de filmini seyrettim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fakir » sozlukteki dumlupinar universiteliler » sozlukte sazan avi » milyon kere ayten » yaban armudu » atilla koc koprusu » merhabalasma » mikael akerfeldt » gaf » turkceden ingilizceye komik ceviriler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci