ne kadar hayalperestim dimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dimi
  2. dimi guntekin
  3. dimi tabi tam tum
  4. mert sen anliyorsun dimi bu islerden
  5. sana benzemesem senin icin benden iyisi olmaz dimi
  6. tanri dagi kadar turk hira magarasi kadar musluman
  7. tanri dagi kadar turk hira kadar muslumaniz
  8. kumes kadar evim olsun horoz kadar kocam
  9. ayar ne kadar zeka urunuyse kavgasi o kadar azdir
  10. kotu adam ne kadar iyiyse film de o kadar iyidir

© 2008 - uludağ sözlük

ne kadar hayalperestim dimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ne kadar hayalperestim dimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne kadar hayalperestim dimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sapthuran » mulayim hep basbakan hep basbakan mulayim » hikmet cetinkaya » arnavutkoy » binbasi ersever in itiraflari » ogrenci ogretmen diyaloglari » inanc lisesi » scurtel » jesus fucking christ » bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek » rambo » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » taslitarla » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iskence » oldum de uyandim » polemik yapilabilecek entryler » ferhan sensoy » ultra emperyalizm » kotu kalpli ceyar » truva kanyak » rambo okan vs bebek okan » live forever » yazarlarin aslinda demek istedikleri » yaran baslik yonlendirmeleri » yaran msn iletileri » fenerbahcelilere anlayis gosterelim kampanyasi » devletin apo ya teklif goturmesi » lanli lunlu baslik ekolu