ne kadar ekmek o kadar kofte 

kapat
  1. bazı seylerin karsılıklı oldugunu tek tarafın cabasıyla olmayacagını belirten soz, sen bana ne kadar deger verirsen ben de sana o kadar deger veririm anlamında da kullanılır, menfaat ilişkisi anlamında da
    #393056 (dopdop, 03.07.2006 00:57)
  2. NE EKERSEN ONU BICERSIN GIBI BISI AMA EKTIGIMIZI KESKE BICEBILSEK DEDIGIM BASLIK
    YARIM EKMEK ARASI 1 KOFTE MISALI KARIN DOYURMAYAN BASLIK AYRICA ACIKTIRICI YONU DE VARDIR
    #393208 (no promise, 03.07.2006 01:48)
  3. (bkz: almadan vermek allah'a mahsus)
    #393345 (grand ekinoks, 03.07.2006 03:29)

© 2008 - uludağ sözlük

ne kadar ekmek o kadar kofte başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ne kadar ekmek o kadar kofte ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne kadar ekmek o kadar kofte nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» umbertobaggio » sana layik degil ama » mahmood ucu bir arada » uysa da yazdim uymasa da » uclu averaj » misafir beklemek » electronic arts » larker » earls park » desifreolmusdisiuuser a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci