ne idugu belirsiz 


kapat
  1. ne oldugu belli olmayan
    #301964 (Confusedy, 01.06.2006 22:47)
  2. laz pacino bu. en son saydigimda sanal ve gercek kategorilerinde olmak üzere 5 kisiligi vardi. bu kisilikler de kendi iclerinde alt-kisiliklere ayriliyor tabii. siz siz olun, onun böyle sirin gözüktügüne inanmayin.
    #302021 (aftermath, 01.06.2006 23:18 ~ 23:20)

© 2008 - uludağ sözlük

ne idugu belirsiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ne idugu belirsiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne idugu belirsiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yazarlarin aslinda demek istedikleri » john lydon » inancsiz olmak » sehir merkezi » kol saatine bakarken yumrugu sikmak » meksikaliyarimekmek » sahra durum evi » geneleve seviserek gitmek » katibim kultur ve sanat senligi » yaz aski a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games