ne ictiyse aynisindan bana da bir tane 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. leyla zana ne ictiyse aynisindan istiyoruz
  2. aynisindan bir tane daha
  3. bulsana bana bir tane
  4. bana otuz tane uslu sayi lazim abi
  5. efendi surdan bana iyilerinden dort tane kari ver
  6. carsidan aldim bir tane eve geldim sekiz tane
  7. baslik actim bir tane ayar yedim bin tane
  8. pazardan aldim bir tane eve geldim bin tane
  9. carsidan aldim bir tane eve geldim bin tane
  10. ne ictiysen aynisindan istiyorum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ne ictiyse aynisindan bana da bir tane başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ne ictiyse aynisindan bana da bir tane ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne ictiyse aynisindan bana da bir tane nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ne ictiyse aynisindan bana da bir tane. Copyright of the articles are belong to their authors.

» altini cizmek » ergenekon orgutunun lideri » poisonx » akp » arti oy vermenin huzuru » tijen par » riyakar dinci sozluk yazarlarindan tiksinmek » emo » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » sevmek » yilanlarin ocu » mondstern » beyin yikamak » ucuz » erken yasta olgunlasmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kasap havasi » dresden bombardimani » vados su » aciklama yapin yoksa dagitiriz burayi » ruyalardaki kadar gercek insan » severek ayrilanlar » hahaha nasil baslik ama » osmanli atasozleri » sorunlarini baskalarinin sorunlari gibi anlatmak » lider » cekirdeksel » bim insani » ajansspor com » kadinligimi hatirlatacak erkege ihtiyacim var » sanat yonetmeni