ne ictin lan sen 

kapat
  1. kafası bır mılyon olan kısıye sorulan soru...

- ıjkı dokumaj bana
    - bana mısın demıyorsun zaten bellı
    - demem hıck!
    - banamıjın dıyosun eheheh
    - honk?!!
    - ne ictin lan sen?
    #1622680 (baris baris, 08.05.2007 22:57)
  2. amerikan filmi versiyonu için (bkz: sen ne aldın?)
    #1622692 (peride3, 08.05.2007 23:01)
  3. - ne içtin sen?
    - rakı içtim şarap sallandim aa canim.. sallandim.
    - allah belani versin herif evin nafakasini içkiye harcarsin ha...
    - ama bir sor neden içtim?
    - neden içtin peki?
    - seni sevdiğimden darling.
    - auwwwww.... ne kadar romantiksin.
    #1622705 (mulayim, 08.05.2007 23:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ne ictin lan sen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ne ictin lan sen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne ictin lan sen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ne ictin lan sen. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » endoktrinasyon » ali guncar » soktum girdi » mankurt » papagan baligi » cicciolina » hahaha nasil baslik ama » her aksam icmek » kapin her calindikca » bekaret » kurt degil kurdistan dusmani olmak » seyin seysinin seysi » internet solculugu » deniz gezmis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hastayken burundan gelen islik sesi » ulan okuz anadolulu » pote min les pote » turkiye is bankasi » 3797 » yigilmak » ya rock ye rap » heart » emo » arka sokaklar da gece gunduz calisan bir adanali » dohal » barack obama nin turkler hakkinda dusundukleri » head and shoulders » yenicag » yaslilik