ne icindeyim zamanin 

kapat
  1. tanpinar 'ın bergson 'un zaman düşüncesinden etkilenerek yazdığı şiiri.

Ne içindeyim zamanın
    Ne de büsbütün dışında;
    Yekpare geniş bir anın
    Parçalanmış akışında,
    Bir garip rüya rengiyle
    Uyumuş gibi her şekil,
    Rüzgarda uçan tüy bile
    Benim kadar hafif değil.

Başım sukutu öğüten
    Uçsuz, bucaksız değirmen;
    Içim muradıma ermiş
    Abasız, postsuz bir derviş;

Koku bende bir sarmaşık
    Olmuş dünya sezmekteyim,
    Mavi, masmavi bir ışık
    Ortasında yüzmekteyim
    #672287 (yasak merve, 27.09.2006 22:22)
  2. (bkz: çember)
    #672311 (laedri, 27.09.2006 22:29)
  3. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2807804 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 08.01.2008 15:37)

© 2008 - uludağ sözlük

ne icindeyim zamanin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ne icindeyim zamanin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne icindeyim zamanin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» evliligi tek kacis yolu olarak gormek » golge iktidar » bob sura » tu kaka bana » pes 2009 » sinir anlar » can guney » babanin kupe takmasi » istanbul » 23 temmuz 2008 fenerbahce shakhtar donetsk maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci