ne guzel egleniyorduk ne gerek vardiki simdi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. simdi ne gerek var
  2. simdi yeniden toparlanmak gerek
  3. hey dostum sadece egleniyorduk ha
  4. ankara bir baska guzel simdi
  5. izmir guzel kizlar guzel cantlar neden guzel olmasin
  6. simdi isim var simdi cisim var
  7. o simdi ne yapiyor su anda simdi
  8. simdi daha sakin simdi daha kontrollu
  9. gerek
  10. ne gerek var

© 2008 - uludağ sözlük

ne guzel egleniyorduk ne gerek vardiki simdi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ne guzel egleniyorduk ne gerek vardiki simdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne guzel egleniyorduk ne gerek vardiki simdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sakatlanan basketci icin topu disari atmak » sagopa kajmer in fuat ergin e dava acmasi » dolmusta hasin bakislarla hatunlari orgazm etmek » karin » aliceinchains » emre asik in sag el orta parmagi » hmmm oyle mi hadi canim alla halla » isildur » uludag sozluk teki erkeklerin tipsiz olmasi » kucuklukten akilda kalanlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games