ne guldum ama 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sesli guldum
  2. x x iyi guldum sorunsali
  3. guldum gitti
  4. guldum diye verecem mi sandin
  5. ateizm basligini okudum cok guldum musluman oldum
  6. aksam aksam cok guldum
  7. sabah sabah cok guldum

© 2008 - uludağ sözlük

ne guldum ama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ne guldum ama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne guldum ama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayhan akman » kadinlarin her seyi hatirlamalari » mantikla din aramak » hayata dair ic burkan detaylar » eski sevgiliye sokayim sana bir sey olmasin » ofori » sapka yapamayan cuheyla » edu dracena » en mand kommer hjem » osasuna » dam basinda oturan eski sevgili » mehmet can » mirkelam » sevgiliyle beraber sicmaya calismak » kadin yonetici » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » folie hysterique » tatar bazuka atmaz » hayattan hicbir beklentisi olmayan insan » ali fuat cebesoy » solcu kizlar veriyormus hikayesi » edidir edi » kulaga kupe olmak » carry on wayward son » boru mu bu boru mu bu boru mu boru mu boru mu bu » obsedor » yarak kafali » pena » undo control » tanrica » abdullah catli